Industrie

Filtre hidraulice

Proiectate intotdeauna pentru a satisface nevoile clasei de filtrare, a cerintelelor de presiune si de caracteristicile mediului, stabile si constante in functionare, filtrele hidraulice Donaldson, au o capacitate mare de retentie a particulelor si asigura functionarea optima si fara probleme a tuturor echipamentelor hidraulice.(Aspirare, Presiune joasă – medie – înaltă, Retur, Accesorii pentru rezervoare, grup de filtrare, absorbanți).

Gama noastra de produse din versiunea standard si special contine de asemenea, variante alternative pentru aproape fiecare element hidraulic al concurentei.

Specialistii de la Lubtech Corporation va pot acorda tot suportul in a echivala orice element filtrant hidraulic.

Indiferent de producatorul original: Donaldson, Hydac, Argo Hytos, Parker, MP-Filtri, Rexroth, Mahle, Filtrec, noi putem sa livram originalul sau un produs echivalent.

Ventilatie si climatizare

Gama de filtre de ventilatie si climatizare oferita de Lubtech Corporation cuprinde materiale filtrante pentru particule grosiere si fine, materiale filtrante pentru cabine de vopsire, filtre tip panou, plane ondulate si panouri din tesatura metalica, filtre cu buzunare, filtre compacte, filtre HEPA si ULPA pe diferite clase de filtrare si dimensiuni. Variantele de rame utilizate pentru aceste filtre sunt rame din otel zincat, aluminiu, material plastic, carton sau lemn.

In functie de dimensiunea particulelor filtrate si calitatea necesara a aerului, filtrele de ventilatie sunt structurate pe diferite clase de filtrare cum ar fi G2, G3, G4 pentru particule grosiere, F5, F6, F7, F8, F9 pentru particule fine si H10, H11, H12, H13, H14 si U15 pentru particule micronice si submicronice.
Pentru montarea filtrelor de ventilatie va putem oferi rame din diverse materiale si cu diferite variante de executie in functie de solicitare

Filtre de proces

Filtrarea de proces serveste la filtrarea lichidelor industriale de apa potabila, apa industriala, canalizare, apa de mare, apa sarata, uleiuri comestibile, amidon, cerneluri, vopsele, acizi, solventi, baze concentrate, produse chimice, combustibili , uleiuri lubrifiante, lichide de racire, emulsii si inalbitor, pigmenti, polimeri, amidon, produselor chimice fine, legate de mediu si industria minieră o gamă larga de activitati ca filtrarea.

Aplicatiile includ industria alimentara si a bauturilor, produse chimice, biologice, farmaceutice, electronice, vopsele, aer, gaze si de filtrare a apei.

Cartusele filtrante si sacii de filtrare pot fi oferiti in variante absolute si nominale, in materiale cum ar fi nylon, polipropilena, poliester, otel inoxidabil, teflon, bumbac, microglasfibre si celuloza, meltblown sau spunbound sau versiuni de carbune activ. De asemenea, dispunem si de filtre cu auto-curatare.

Oferim solutii de filtrare pentru gaze, lichide si vapori, indiferent daca acestea vin in contact cu produse in timpul fabricarii sau sunt produse finite.

Cartuse si saci

Gama de produse consumabile pentru desprafuire oferita de Lubtech Corpration SRL cuprinde cartuse si saci de filtrare cu o vasta aplicabilitate in diverse domenii si cu modalitati de constructie specifice fiecarei aplicatii in parte.

Cartusele si sacii de filtrare din domeniul desprafuirii industriale pot fi construite pe diferite forme, diferite dimensiuni si cu diferite modalitati de prindere.

Desprafuire

Gama completă de filtre pentru tratarea prafurilor, fumurilor și vaporilor de ulei:
– Aparate de desprăfuire
– Aspiratoare de fum
– Epuratoare de vapori de ulei etc.

Aer comprimat

Gama completă a filtrelor pentru tratarea aerului comprimat și a vacuumului:
– Compresoare staționare și mobile
– Pompe de vid
– Rețele de aer comprimat
– Separatoare de condensat, grupuri FRL (filtru, regulator, lubrifiator), amortizoare de zgomot, filtre de gaz

Lichide

Gama completă de filtre pentru tratarea lichidelor:
– Procese industriale, apă, uleiuri, cerneluri, lacuri, produse chimice, apă calcaroasă etc.
– Rețele de apă
– Dedurizatoare casnice și industriale, fântâni de apă
– Piscine, Jacuzzi